Arrow

Follow!

Upporikas ja hemmoteltu naistenmies Oliver Queen joutuu jahdillaan laivaonnettomuuteen, joka vie hänen isänsä hengen. Viisi vuotta myöhemmin kaukaiselle saarelle haaksirikkoutunut mies palaa kaupunkiin muuttuneena. Korruption ja rikollisuuden tahraama Starling City saa uuden järjestyksenvalvojan, kun Oliver ryhtyy salassa taistelemaan pahuutta vastaan jousellaan ja nuolillaan.

Rated with 8.6/10 by 220 users
Episode Description

1

Year One

This one-hour special gives fans a chance to catch up on the incredible events that led billionaire Oliver Queen to secretly create the persona of Arrow. Five years after being lost at sea, Oliver returns to Starling City to carry out his father’s dying wish: take down the corrupt elite who have failed his city. The special follows Oliver as he delivers vigilante justice and discovers that the real threat to his city is far greater than he ever imagined. An exclusive first look at season two is included.

2

Blood Rush: Part One

3

Blood Rush: Part Two

4

Blood Rush: Part Three

Felicity helps Roy break into a high security medical lab.

5

Blood Rush: Part Four

6

Blood Rush: Part Five

Roy needs Felicity's help before the building goes into lock down.

7

Blood Rush: Part Six

Everything's easier when you have good friends.

8

Comic-Con Panel

8

Season 5 Comic-Con - First Look

Forced to rebuild, Oliver tries to make vigilantes into heroes on the new season of Arrow, premiering October 5 on The CW.

9

Arrow's Arrows: VFX

Episode Description

1

Kuolleista herännyt

Kuolleeksi luultu miljonääriplayboy Oliver Queen pelastetaan autiosaarelta viiden vuoden kärsimyksen jälkeen. Miehen keho on arpien ja tatuointien peitossa, ja vastuuttomasta poikasesta on kasvanut sankarillinen taistelija, jonka päämäärä on jakaa oikeutta kotikaupunkinsa roistoille. Kotona kaikki on muuttunut: Oliverin äiti on uusissa naimisissa, 12-vuotiaasta sisaresta on kasvanut kapinallinen 17-vuotias ja entinen tyttöystävä on nyt kirkasotsainen, heikkoja puolustava lakimies. Exän kohtaaminen ei ole helppoa, sillä kaikki tietävät, että Oliver oli turmayönä toisen naisen kanssa, eikä nainen edes ollut kuka tahansa ventovieras.

2

Kunnioita isääsi

Oliver tekee parhaansa auttaakseen Laurel Lancea, joka yrittää saada liikemies Martin Somersin vastuuseen murhasta ja huumebisnesten peittelystä. Kun Oliver vierailee Queenin suvun perheyrityksen toimistolla ensi kertaa paluunsa jälkeen, häntä painostetaan astumaan firman johtoon. Henkivartija John Diggle yrittää selvittää, mikä Oliver on miehiään. Thea yrittää parantaa välejään Oliveriin ja Oliver Laureliin. Oliko Oliver saarella yksin?

3

Yksinäiset kostajat

Oliver jatkaa listansa läpikäymistä, mutta esteeksi asettuu salaperäinen palkkamurhaaja nimeltä Deadshot. Tämä tuntuu surmaavan ihmisiä samalta listalta mutta eri syistä. Oliver suunnittelee yökerhon rakentamista, jotta saisi peitetarinan yöllisille katoamisilleen. Thea jatkaa juhlimistaan ja paljastaa Oliverille läheisten ihmisten salaisuuden. Takaumissa kerrotaan lisää Oliverin vaiheista autiosaarella.

4

Syyttömänä tuomittu

Oliver ja Laurel auttavat vaimonsa murhasta kuolemaan tuomittua Peter Declania, jonka syylliseksi lavastanut äveriäs mies on Oliverin listalla. Henkivartija Digglen on valittava puolensa. Walter Steele tutkii kaikessa hiljaisuudessa vaimonsa liiketoimia. Laurelin isä pääsee askelta lähemmäs vihreähuppuisen miehen henkilöllisyyden paljastamista.

5

Arpia ja traumoja

Oliverin on keksittävä keino todistaa julkisesti, ettei ole naamioitu kostaja. Olisiko valheenpaljastuskokeesta, Laurelista ja Digglestä apua? Takaumat paljastavat lisää Oliverin vaiheista saarella ja hänen kehoaan peittävien arpien alkuperästä. Moira jatkaa salaperäisiä tapaamisiaan. Epäluuloisen Walterin on tehtävä vaikeita valintoja.

6

Isien perinnöt

Diggle tahtoo, että Oliver pysäyttäisi kaupungissa riehuvan pankkiryöstäjien jengin, vaikka heitä ei mainitakaan nimilistalla. Tommy miettii, miten todistaisi Laurelille tunteidensa aitouden. Hän saa yllättävää apua Thealta, jolla on omiakin ongelmia. Takaumat paljastavat, kuinka Oliver löysi nimilistan isänsä muistikirjasta.

7

Raivotar

Oliver etsii salaperäistä tappajaa, joka vainoaa mafioso Frank Bertinellin miehiä ja jonka tulilinjalle myös Moira Queen on joutunut. Samalla Oliver tutustuu mafioson kauniiseen tyttäreen, jonka kanssa hänellä on ihmeen paljon yhteistä. Tommy kohtaa yllättäviä vastoinkäymisiä ja kaipaa Laurelin tukea.

8

Kostoretki

Oliver päättää opettaa Helenalle taistelutaitoja ja todistaa, että oikeutta voi saada tappamattakin. Diggle pelkää, ettei Helenaan voi luottaa. Tommy pyytää Oliverilta apua, ja Walter jatkaa vaimonsa salaisuuksien tutkimista. Tuplatreffit johtavat hankaliin tilanteisiin.

9

Joulunpyhät

Oliver järkyttyy kuullessaan, että Queenin perhe lakkasi juhlimasta joulua, kun isä ja veli katosivat. Oliver päättää elvyttää perinteet, mutta joulurauhaa uhkaa mustia nuolia ampuva jousimies, jonka taidot uhkaavat jättää jopa Oliverin kakkoseksi. Tommy tahtoo viettää joulua Laurelin kanssa. Moira ja Walter puhuvat vihdoin suoraan. Takaumat paljastavat tärkeitä yksityiskohtia saaren historiasta.

10

Palovammoja

Oliver nuolee haavojaan tappionsa jäljiltä ja on ripustanut jousipyssynsä naulaan, mutta kaupungissa riehuva, Tulikärpäseksikin kutsuttu tuhopolttaja pakottaa hänet aktivoitumaan - viimeistään, kun Laurel pyytää apua. Thea yrittää piristää masentunutta äitiään. Tommy haluaa tehdä hyvää.

11

Luottamuspula

Oliverin ja Digglen sukset menevät ristiin, kun seuraava henkilö Oliverin listalla on Digglen armeija-aikainen päällikkö Ted Gaynor. Thea epäilee äitiään uskottomuudesta ja ajautuu vaikeuksiin. Tommy ja Laurel syövät päivällistä Malcolmin kanssa, mutta Tommy epäilee isänsä sovinnollisuuden aitoutta. Takaumat paljastavat yllättävän käänteen Oliverin ja Yao Fein historiasta saarella.

12

Kreivi Vertigo

Thea joutuu oikeuden eteen onnettomuutensa seurauksena. Osaako Laurel auttaa, ja haluaako Thea edes apua? Oliver ja Diggle jäljittävät Thean ottaman vaarallisen Vertigo-huumeen myyjää, jota kutsutaan Kreiviksi. Felicity saa selville epäilyttäviä asioita Moirasta. Takaumissa Yao Fei auttaa Oliveria.

13

Petoksia

Roisto nimeltä Cyrus Vanch tahtoo pysäyttää naamioidun kostajan tehdäkseen nimeä alamaailmassa. Diggle uskoo, että Moira tietää muistikirjan nimilistasta enemmän kuin myöntää. Quentin Lance tekee virheen, ja Laurel joutuu vaaraan. Vastahakoinen Thea aloittaa harjoittelunsa. Takaumissa Oliver kohtaa saarella uuden tuttavuuden.

14

Odysseia

Oliver haavoittuu ja joutuu paljastamaan salaisuutensa yllättävälle henkilölle. Sairasvuoteellaan Oliver muistelee aikaansa Slade Wilsonin kanssa ja kaksikon varhaista pakoyritystä saarelta. Yao Fein petoksen syy selviää.

15

Dodger

Jalokivivaras Dodger häiritsee Starling Cityn rauhaa. Thea törmää taskuvaras Roy Harperiin. Moira juonittelee päästäkseen irti salaliitosta. Oliver ja Diggle virittelevät kumpikin tahollaan romanttisia kuvioita.

16

Itse teossa

Moira panee uhkarohkean suunnitelmansa täytäntöön. Tommylle paljastuu monenlaisia salaisuuksia. Laurel saa yllätysvieraan, jolla on vielä yllättävämpiä uutisia. Oliver tasapainottelee kostajan velvollisuuksien ja ihmissuhteiden välillä.

17

Metsästäjättären paluu

Helena Bertinelli palaa kuvioihin yhtä kauniina ja kostonhimoisena kuin ennenkin. Thea koettaa hankkia Roy Harperille rehellisiä töitä. Laurel ja Quentin Lance sulattelevat Dinah Lancen uutisia. Oliverin yökerhon avajaiset lähestyvät.

18

Pelastus

Oliverin on päätettävä, miten menettelee, kun kaupunkiin ilmestyy uusi, julkisuutta havitteleva kostaja. Thea huolestuu, kun Roy Harper joutuu vaaraan. Moiran on peiteltävä tekojaan. Takaumissa Oliver ja Slade havittelevat pääsylippua pois saarelta ja Oliver alkaa ymmärtää Yao Fein ratkaisuja.

19

Keskeneräisiä asioita

Vertigo-huume aiheuttaa jälleen ongelmia Starling Cityssä, vaikka huumeen kehittänyt Kreivi Vertigo on lukkojen takana mielisairaalassa. Onko miehen hourailu aitoa, vai teeskenteleekö hän taitavasti? Kun Oliverin yökerho joutuu huumetutkinnan kohteeksi, monen henkilön kärsivällisyttä koetellaan ja salaisuudet joutuvat vaakalaudalle. Takaumissa Oliver oppii yhä lisää taistelutaitoja.

20

Tunkeilijoita

Kun Deadshot palaa kaupunkiin ja sekä Diggle että Laurel kaipaavat kipeästi kostajan apua, Oliverin on tehtävä valintoja, joista joku suuttuu varmasti. Roy Harper jäljittää kostajaa omilla keinoillaan ja omista syistään. Tommyn ja Laurelin suhde rakoilee. Takaumissa ammutaan jousella.

21

Salaliitto

Oliver ja Felicity saavat lopultakin vihiä Walterin olinpaikasta. Felicitylle lankeaa vastuutehtävä pelastusoperaatiossa. Takaumat eivät poikkeuksellisesti keskity Oliverin vaiheisiin saarella vaan valottavat salaliiton ja Robert Queenin murhan taustoja. Tommy ja Laurel selvittelevät välejään. Oliver joutuu kohtaamaan totuuden äidistään.

22

Synkkiä suunnitelmia

Salaliitto lähenee toteutumistaan, ja mustiin pukeutunut jousimies iskee jälleen. Oliverin on vihdoin selvitettävä, mitä Moira tarkalleen tietää. Walter tekee dramaattisen päätöksen. Thean ja Royn suhde on kriisissä. Laurel valitsee kosijoidensa väliltä. Takaumat paljastavat lisää Fyersin tehtävästä saarella ja hänen työnantajastaan.

23

Uhrauksia

Oliver ja Diggle yrittävät estää Malcolm Merlyniä toteuttamasta pirullista suunnitelmaansa. On sankaritekojen ja uhrausten aika. Suurin osa hahmoista on jo valinnut puolensa, mutta Tommyn ja Moiran päätösten aika on nyt. Felicity joutuu poliisikuulusteluun. Myös Thea ja Roy ovat vaarassa. Saarella Oliver, Slade ja Shado yrittävät estää Fyersia ampumasta lentokonetta alas.
Episode Description

1

Sankareiden kaupunki

Diggle ja Felicity menevät Lian Yu:n luokse ja yrittävät saada Oliverin palaamaan kotiin. Oliver saa tietää, että Isabel Rochev haluaa ottaa Queen Consolidatedin haltuunsa. Thea ei halua käydä tapaamassa äitiään vankilassa. Roy on astunut Arrow'n saappaisiin ja Laurel yrittää tuhota hänet. Takaumissa nähdään Shado, Slade ja Oliver vaikeassa tilanteessa.

2

Identiteettikriisejä

Oliver ottaa kohteekseen China Whiten ja tämän uuden partnerin, Bronze Tigerin. Lance nappaa Royn ja Thean ja antaa uhkavaatimuksen. Laurel jatkaa Arrow'n etsintää.

3

Nukentekijä

Lance pyytää Arrow'n apua sarjamurhaajan pysäyttämisessä. Felicity tarjoutuu avuksi. Heidän asettamansa ansa kuitenkin epäonnistuu ja tappaja sieppaa Laurelin. Piirisyyttäjä Adam Donner haluaa Moiralle kuolemantuomion. Oliver pyytää apua Roylta löytääkseen Canaryn.

4

Tulikaste

Uusi rikollispomo saapuu Starling Cityyn ja tuo mukanaan laittomia aseita. Black Canary hautoo kostoa ystävänsä loukkaantumisen vuoksi. Diggle tapaa vanhan ystävän. Donner pyytää Laurelia treffeille.

5

Salamurhaajien liiga

Salatappaja hyökkää Queenien kartanoon ja yrittää tappaa Black Canaryn. Moira ei halua myöntää syyllisyyttään Thean neuvoista huolimatta. Oliver on raivoissaan, kun saa tietää Laurelin olevan mukana hänen äitinsä oikeudenkäynnissä.

6

Ystäviä ja vihollisia

Diggle saa tehtäväkseen pelastaa Lylan, joka on kadonnut Deadshotia seuratessaan Moskovassa. Oliver ja Felicity lähtevät mukaan, mutta Isabel saa kuulla suunnitelmasta myös. Moiran asianajaja ehdottaa, että Thea pitäisi erota Roysta puolustuksen kannalta.

7

Oikeudenkäynti

Tappava tauti valtaa Starling Cityn asukkaat. Oliver selvittää, että taudin lähde on uusi versio Vertigosta. Felicity jahtaa johtolankaa, mutta joutuu vangiksi. Moira taistelee henkensä puolesta oikeudenkäynnissä. Laurel joutuu toimimaan syyttäjänä, kun Donner sairastuu.

8

Tiedemies

Poliisin tiedemies Barry Allen matkustaa Starling Cityyn tutkimaan mahdotonsa ryöstöä. Felicity ihastuu mieheen, mikä harmittaa Oliveria. Sin pyytää Royn apua löytääkseen kadonneen ystävänsä. Thea liittyy poikaystävänsä avuksi.

9

Kolme kummitusta

Oliver taistelee Cyrus Goldin kanssa ja hänet huumataan ja jätetään oman onnensa nojaan. Felicity haluaa parantaa Oliverin ja tekee riskialttiin päätöksen. Oliver näkee hallusinaatioita ja joutuu kohtaamaan menneisyytensä. Barry auttaa Felicityä ja he lähentyvät.Lance tonkii tietoja Goldista. Roy vangitaan ja häntä kidutetaan.

10

Räjähdysvaara

Uusi vihollinen Shrapnel saapuu Starling Cityyn ja ottaa kohteekseen Sebastian Bloodin. Ansassa oleva Arrow ei voi auttaa, joten Diggle ottaa ohjat käsiinsä. Thea saa tietää Royn uusista kyvyistä. Laurel tutkii yhteyttä Bloodin ja Cyrus Goldin välillä.

11

Sokea piste

Oliver on kahden tulen välissä, kun Laurel pyytää apua Sebastian Bloodin tapauksessa. Oliver ei tiedä, uskoako Laurelin syytöksiä miehestä, jota hän julkisesti tuki pormestariksi. Laurelin huumeriippuvuus paljastuu. Roy paljastaa uuden supervoimansa Sinille. Saarella Oliver yllättyy, kun Sarah paljastaa salaisuuden Laurelista.

12

Järähtelyä

Pronssitiikeri karkaa vankilasta ja lähtee etsimään Malcolmin maanjäristyskoneen prototyyppiä. Roy ei ole kiinnostunut treenaamaan Arrow'n kanssa, jos mies ei paljasta henkilöllisyyttään. Laurel menettää lakimiesoikeutensa. Thea yrittää saada Walterin ja Moiran sopimaan välinsä.

13

Demonin perillinen

Oliver ja Quentin yrittävät saada Saran jäämään Starling Cityyn auttamaan sisartaan Laurelia huumeongelman kanssa. Sara huomaa pian saattaneensa perheensä vaaraan, kun Dinah siepataan.

14

Kuolinhetki

Kellokuningas-lempinimeä kantava pahis vaanii kaupungin asukkaita. Laurel järjestää illalliset perheelleen, mutta kaikki menee pieleen. Saarella Sara ystävystyy kuolevan pilotin kanssa.

15

Lupaus

Oliver hämmästyy kuultuaan Sladen tulosta Starling Cityyn. Saarella Oliver, Slade ja Sara valmistautuvat kaappaamaan tavaralaivan Ivolta. Sara kertoo salaa Oliverille, että Ivo täytyy tappaa ettei totuus Shadosta paljastu Sladelle. Oliver pelkää Sladen olevan arvaamattoman vaarallinen ja aloittaa taistelun.

16

Itsemurhapartio

Amanda Waller värvää Digglen ja Lyla Michaelsin pysäyttämään Digglelle vanhastaan tuttua rikollista. Diggle huomaa suureksi yllätyksekseen, että tiimiin kuuluu myös vanhoja vihollisia. Oliver puolestaan jäljittää Sladea. Sara tarjoaa apuaan, mutta Oliver pelkää hänen turvallisuutensa puolesta. Takaumat kertovat Digglen ajasta Afganistanissa.

17

Petolinnut

Helena Bertinelli palaa kaupunkiin isänsä pidätyksen vuoksi. Oliver haluaisi hoitaa tilanteen, mutta kun Laurel sekaantuu oikeuskäsittelyyn ja joutuu vaaraan, Helenan ja Saran yhteenotto on väistämätön. Roy tekee vaikeita ratkaisuja suojellakseen Theaa. Saarella Slade uhkaa Oliverin henkeä saadakseen tahtonsa läpi.

18

Deathstroke

Slade tekee siirtonsa Oliverin suhteen ja seuraukset ovat järkyttävät. Oliver yrittää kaikin voimien suojella perhettään, mutta avainpelaaja hänen tiimissään alkaa kyseenalaistaa hänen päätöksiään. Isabel haluaa viedä Queen Consolidated -yrityksen pois Oliverin käsistä.

19

Mies hupun alla

Arrow taistelee Sladea vastaan ja eräs hänen ystävistään joutuu sairaalaan. Thea on murtumispisteessä ja Oliver joutuu tekemään valinnan.

20

Raivon vallassa

Roy on Mirakurun vaikutuksen alaisena ja tappaa miehen. Oliver ja Sara eivät ole samaa mieltä, miten hänet pysäytetään. Thea yrittää houkutella Royn Verdantiin ja uskoo vanhojen tunteiden pelastavan miehen.

21

Verinen kaupunki

Oliver päättää antautua Sladelle suojellakseen läheisiään. Diggle ja Felicity yrittävät estää tämän. Laurel alkaa tutkia uudelleen Bloodin tekemisiä. Thea pohtii poismuuttoa Starling Citystä.

22

Liekehtivät kadut

Slade laittaa Mirakurulla terästetyt sotilaansa vauhtiin kaupungissa. Oliver tiimeineen yrittää vastata heille. Malcolm palaa kaupunkiin tavatakseen biologisen tyttärensä.

23

Äärimmäisyyksiä

Slade sieppaa erään Oliverin läheisistä. Oliver joutuu taistelemaan pitääkseen valansa. Thea pyytää apua Roylta. Diggle ja Lyla murtautuvat A.R.G.U.S.:n päämajaan.
Episode Description

1

Tyyntä

Starling Cityn tilanne vaikuttaa niin rauhalliselta, että Oliver uskaltaa haaveilla perheyrityksensä takaisin saamisesta ja pyytää jopa Felicityä treffeille. Kaikki on tietenkin tyyntä myrskyn edellä. Alkajaisiksi kuvioihin ilmestyvät Kreivi Vertigon manttelinperijä Werner Zytle ja Queen-yhtiötä havitteleva hurmaava, varakas nero Ray Palmer. Takaumissa Amanda Waller taivuttelee Oliveria puolelleen Hongkongissa.

2

Sara

Ryhmä on yhä järkyttynyt viime jakson tapahtumista mutta keskittyy jäljittämään kaupunkiin ilmestynyttä synkkää jousimiestä, joka tunnetaan koodinimellä Komodo. Laurel kääntyy synkälle tielle kostonhimossaan. Oliver on huolissaan, koska ei ole kuullut Theasta. Ray Palmer liehittelee yhä Felicityä. Takaumissa Tommy Merlin saapuu yllättäen Hongkongiin etsimään parasta ystäväänsä.

3

Corto Maltese

Oliver ja Roy matkustavat Corto Malteseen taivuttelemaan Theaa palaamaan kotiin. Diggle lähtee mukaan etsimään kadonnutta ARGUS-agenttia, mutta tehtävä osoittautuu odotettua vaarallisemmaksi. Laurel kokee uudenlaista kutsumusta heikkojen puolustamiseen. Felicity totuttelee uuteen työhönsä. Takaumat kertovat Thean ja Malcolm Merlynin vaiheista puolisen vuotta sitten.

4

Taikuri

Ra's al Ghulin tytär Nyssa saapuu kaupunkiin etsimään Saraa ja liittoutuu ryhmän kanssa. Pääepäillyksi nousee Malcolm Merlyn. Onko hän syyllinen? Näemme vihdoin myös Ra's al Ghulin kasvot. Takaumissa Oliver saa Hongkongissa uutta tietoa Amanda Wallerin juonista.

5

Felicity Smoakin salattu historia

Kyberhyökkäys lamauttaa Starling Cityn. Felicityn elämää mutkistaa lisäksi äidin yllätysvierailu. Thea puolestaan ostaa asunnon Malcolmin "perintörahoilla", mistä Oliver ei ilahdu. Takaumat kertovat Felicityn hakkerivuosista yliopistolla.

6

Syyllinen

Ted Grant joutuu pääepäillyksi, kun hänen kuntosaliltaan löydetään ruumis. Laurel uskoo valmentajansa syyttömyyteen, mutta Oliver on epäileväisempi. Roy kertoo painajaisistaan Felicitylle, ja koko ryhmä alkaa pelätä, että unet ovat muistoja Royn teoista seerumin vaikutuksen alaisena. Takaumissa Tatsu opettaa Oliverin meditoimaan.

7

Jännitä jousesi

Kaupungissa riehuu pakkomielteinen tappaaja Carrie Cutter, joka pitää Oliveria elämänsä rakkautena ja haluaa mielitietyltään huomiota keinolla millä hyvänsä. Ray pyytää Felicityn seuralaisekseen tärkeälle työpäivälliselle. Thea etsii klubilleen DJ:tä, mutta paras ehdokas on sietämättömän ylimielinen. Takaumissa Oliver ja Tatsu etsivät kadonnutta Maseoa.

8

The Brave and the Bold (2)

A crossover event that began on "The Flash" concludes with Oliver teaming with the Flash to stop a boomerang-wielding killer who plants five bombs in the city that are set to explode at the same time.

9

Nousu

Ra's al Ghul antaa Oliverille 48 tuntia aikaa löytää Saran tappaja, ennen kuin Salamurhaajien liiga alkaa surmata kaupungin asukkaita. Tappajan henkilöllisyyden selviäminen kuitenkin vain pahentaa tilannetta. Laurelin äiti saapuu vierailulle ja kyselee Sarasta. Ray hyvittelee käytöstään Felicitylle. Takaumissa Oliver ja Maseo saavat selville, mitä Chien Na Wei etsii Hongkongista.

10

Hylätyt

Oliverin haastaessa Ra’s al Ghulia, Diggle ja muut jatkavat kaupungin suojelua. Muutaman päivän päästä he huolestuvat, koska Oliverista ei ole kuulunut. Merlyn saapuu yllätysvisiitille ja tuo todisteita Oliverin kuolemasta. Laurel seuraa siskonsa jalanjäljissä ja esiintyy mustana kanarianlintuna.

11

Keskiyön kaupunki

Roisto Danny Brickwell haluaa slummin komentoonsa ja vaatii pormestaria vetämään virkavallan pois alueelta. Laurel ottaa ensiaskeliaan Kanarialintuna, ja Roy ja Diggle pelkäävät, että hän tapattaa itsensä. Brickin pysäyttämisessä kuitekin tarvitaan kaikkien apua. Felicity pohtii, auttaisiko Rayta sähköhaarniskan kehittämisessä silläkin uhalla, että miehen käy yhtä huonosti kuin Oliverin. Malcolm pyytää Theaa lähtemään kaupungista. Takaumissa Oliver ja Maseo yrittävät pelastaa Tatsun.

12

Vastarinta

Oliverin liittolaiset yrittävät yhä selviytyä ilman johtajaansa ja vastustaa Danny Brickwelliä. Malcolm Merlyn tekee ryhmälle yllättävän avuntarjouksen saatuaan uutta tietoa vaimonsa surmasta. Oliver haaveilee tahollaan kotimatkasta. Takaumat kertovat tällä kertaa Merlynin vaiheista 21 vuotta sitten.

13

Kanarialinnut

Vertigo palaa kaupunkiin, ja Laurel joutuu pahaan pulaan jäljittäessään huumeparonia omin avuin. Thealle paljastuu suuri salaisuus. Oliver saa huomata, että muu ryhmä tottui toimimaan itsenäisesti hänen poissa ollessaan eikä enää tottele kyselemättä. Takaumissa Oliver ja Yamashirot yrittävät paeta Wallerin tavoittamattomiin.

14

Paluu

Oliver ja Thea päätyvät Malcolm Merlynin yllytyksestä hengenvaaralliseen tilanteeseen Lian Yun saarella ja kohtaavat vanhan vihollisensa Deathstroken. Takaumissa Oliver ja Maseo löytävät itsensä Starling Citystä, ja Wallerin kielloista huolimatta Oliver tarkkailee Theaa, Laurelia ja Tommya.

15

Nanda Parbat

Kun Salamurhaajien liiga vangitsee Malcolm Merlynin ja kuljettaa hänet Nanda Parbatiin, Oliver ryhtyy suunnittelemaan pelastusoperaatiota ryhmän vastalauseista huolimatta. Felicity huolestuu työhönsä uppoutuneesta Ray Palmerista. Roy opettaa Theaa käsittelemään syyllisyydentunteitaan. Takaumissa Oliver ja Yamashirot joutuvat väijytykseen vapauden kynnyksellä.

16

Tarjous

Mietteliäs Oliver palaa kotiin Nanda Parbatista ja kohtaa uuden vihollisen - roiston, joka on ommellut suunsa umpeen. Samaan aikaan Laurel ja Nyssa löytävät yhteisen sävelen. Thea puolestaan ei ilahdu, kun Oliver tuo Malcolm Merlynin kattohuoneistoon toipumaan, ja katkera Lance vihoittelee sekä Laurelille että Nuolelle. Takaumissa Oliver joutuu suojelemaan Yamashirojen Akio-poikaa.

17

Itsemurhakandidaatit

Diggle ja Lyla astelevat alttarille, mutta häämatka vaihtuu Itsemurhapartion tehtävään kaukaisessa Kasniassa. Ryhmään liittyvät myös Deadshot ja Cupido. Felicity joutuu pahaan välikäteen, kun Oliver ja Ray kuulevat toistensa salaisuudet ja ajautuvat törmäyskurssille. Takaumat kertovat tällä kertaa Floyd "Deadshot" Lawtonin historiasta.

18

Yhteiskunnan vihollinen

Virkavalta jahtaa Nuolta ja tämän liittolaisia, ja Ra's al Ghul pahentaa tilannetta paljastamalla Lancelle erittäin tärkeän tiedon. Ray makaa sairaalassa hengenvaarallisesti loukkaantuneena, ja Felicity joutuu tekemään uhkarohkeita päätöksiä hänet pelastaakseen. Felicityn äiti saapuu tyttärensä tueksi. Takaumissa Oliverille paljastuu, kuka Shadon näköinen nainen on.

19

Murtunut Nuoli

Kaupunkia uhkaa pankkeja ryöstelevä metaihminen nimeltä Jake Simmons. Oliverin on yhä pidettävä matalaa profiilia, minkä vuoksi hänen on vastentahtoisesti pyydettävä apua Ray Palmerilta. Roy joutuu vaaraan vankilassa. Takaumissa Oliver ja Yamashirot saavat tietää, kuka tarinan todellinen roisto on.

20

Kaatuneet

Kun Ra's al Ghul uhkaa Thean henkeä, Oliverin on matkustettava Nanda Parbatiin ja tehtävä raskaita päätöksiä. Felicity, Diggle ja Malcolm lähtevät mukaan ja yrittävät kaikin keinoin pelastaa ystävänsä. Felicityn ja Oliverin suhde siirtyy uudelle tasolle. Takaumissa Oliver ja Yamashirot yrittävät estää bioaseiskua.

21

Al Sah-him

Oliver aloittaa valmennuksensa Nanda Parbatissa. Salamurhaajien liiga ottaa tähtäimeensä Nyssan, joka on yhä Starling Cityssä. Laurel taivuttelee muut puolustamaan ystäväänsä. Millä puolella Oliver on? Takaumissa Oliver ja Yamashirot luovivat iskun jälkimainingeissa.

22

Tämä on miekkasi

Oliver saa koulutuksensa päätökseen Nanda Parbatissa ja saa viimeiseksi tehtäväkseen tuhota Starling Cityn. Lisäksi Ra's painostaa Oliveria ja Nyssaa avioitumaan. Malcolmin rooli tapahtumissa paljastuu. Thea etsii Royn käsiinsä. Takaumissa Akio sairastuu, ja Oliver ja Yamashirot yrittävät epätoivoisesti pelastaa häntä.

23

Nimeni on Oliver Queen

Ra's al Ghulin raivo uhkaa Starling Cityä. Kaikkien on valittava puolensa. Viimeisetkin salatut motiivit paljastuvat. Kentällä nähdään uusia ja vanhoja supersankareita. Takaumissa Oliverin ja Yamashirojen aika Honkongissa tulee traagiseen loppuunsa.
Episode Description

1

Vihreä Nuoli

Oliverin ja Felicityn uusi idyllinen elämä lähiössä keskeytyy, kun Thea ja Laurel ilmestyvät pyytämään apua. Kaupunkia uhkaa "aaveiden" armeija, jonka pommiuhka on torjuttava. Diggle ei ilahdu Oliverin paluusta. Takaumissa Oliver kohtaa Amanda Wallerin ja joutuu yllättäen palaamaan vanhoihin maisemiin.

2

Ehdokas

Queenien perheystävä Jessica Danforth päättää pyrkiä pormestariksi, vaikka kaikki aiemmat viranhaltijat on murhattu, ja pian hänen perheensä turvallisuutta uhataankin. Oliver huolestuu havaitessaan Theassa Lasaruksen altaan sivuvaikutuksia. Felicity joutuu surukseen irtisanomaan henkilökuntaa Palmer-yhtiössä. Takaumissa Oliver kohtaa saaren uudet vallanpitäjät.

3

Elvytystä

HIVE usuttaa ryhmän kannoille pelikorttitatuointeja aseinaan käyttävän metaihmisen. Felicity saa tarpeekseen Oliverin ja Digglen vihanpidosta, joka aiheuttaa vaaratilanteita. Nanda Parbatissa Laurel ja Thea pyytävät Malcolm Merlyniä herättämään Saran henkiin, eikä Laurel ole valmis kuuntelemaan vastalauseita. Takaumissa vankeja syytetään huumeiden varastamisesta.

4

Avun ulottumattomissa

Kun ryhmä pääsee korruptoituneiden poliisien jäljille, ylikomisario Lance haluaa olla mukana. Oliver painiskelee poliittisten päätösten kanssa. Laurel hoivaa sisartaan. Takaumissa Oliver yrittää pelastaa kuolemaan tuomittua naisvankia.

5

Menneisyyden haamut

Kun Saran tila huononee ja hän uhkaa Thean henkeä, Oliver kutsuu apuun vanhan tuttavansa John Constantinen. Damien Darhk pyytää Lancelta kyseenalaista palvelusta. Diggle saa uutta tietoa veljestään. Takaumissa näytetään, miten Oliver ja Constantine tapasivat.

6

Kadotetut sielut

Ryhmä saa selville, että Ray Palmer on elossa ja vangittuna. Felicityn ja Oliverin välit rakoilevat, kun Felicity tahtoo pelastaa ystävänsä hinnalla millä hyvänsä. Tilannetta ei helpota myöskään Felicityn äidin yllätysvierailu. Sara kamppailee Lasaruksen altaan vaikutusten kanssa. Takaumissa Reiter lähettää Oliverin suorittamaan kaivauksia rannalle.

7

Veljessiteitä

Diggle saa todella yllättävää uutta tietoa veljestään Andysta. Onko veri aina vettä sakeampaa? Oliver uskoo niin, mutta Diggle ei ole varma. Thean verenhimo palaa ja aiheuttaa jälleen ongelmia, joissa Malcolm yrittää auttaa. Ray potee kuolleistapaluumasennusta. Saarella Oliver vie Taianalle suruviestin Vladista.

8

Eilisen legendat

Oliver ja kumppanit suojelevat Kendraa ja Carteria, joita jahtaa kuolematon roisto nimeltä Vandal Savage. Kaksikko on elänyt jo 206 elämää muinaisen Egyptin ajoista asti, ja Savage vainoaa heitä aina. Osaavatko sankarimme auttaa? Lisäksi Oliver saa mullistavan uutisen, joka mutkistaa hänen ja Felicityn välejä.

9

Tummissa vesissä

Kun Damien Darhk käy viattomien sivullisten kimppuun, Oliver tekee rohkean siirron häntä vastaan. Darhk kuitenkin kostaa julmasti Oliverin kampanjajoulujuhlissa, eikä kukaan ole turvassa. Diggle yrittää puhua veljelleen. Malcolm vierailee Thean luona. Laurel saa tietää isänsä teoista. Felicity löytää äitinsä kanssa epäilyttävän sormuksen joulukoristelaatikosta. Takaumissa Oliver sukeltaa karttaa laivan hylystä.

10

Verivelkoja

Kun Felicityn vakavia vammoja hoidetaan sairaalassa, Oliver metsästää Damien Darhkia keinoja kaihtamatta. Käy ilmi, että myös ryhmän vanha tuttu, anarkisti Lonnie Machin etsii Darhkia kosto mielessään. Diggle yrittää vielä kerran vedota veljeensä. Takaumissa Conklin saa Reiterilta luvan rangaista Oliveria petollisuudesta.

11

Rintamakarkuruutta

Kun kaupunkia uhkaa Digglen veljesten vanha vihollinen armeija-ajoilta, Digglen on turvauduttava Andyn apuun. Voiko hän luottaa veljeensä? Felicityn on vaikea suhtautua uuteen tilanteeseensa. Takaumat kertovat tällä kertaa John ja Andy Digglen armeija-ajoista.

12

Vapaaksi kahleista

Roy Harper palaa kaupunkiin vanavedessään roisto, joka uhkaa tuhota kaupungin teknisen neroutensa avulla. Thean terveys romahtaa verenhimon vastustamisen seuraksena. Felicityn pitäisi pitää tärkeä puhe Palmer-yhtiössä. Nanda Parbatissa Nyssa juonii pakoaan vankeudesta. Takaumissa Oliver näkee näkyjä Shadosta Reiterin kidutuksen seurauksena.

13

Isien synnit

Nyssa tarjoutuu parantamaan Thean, jos Oliver surmaa Malcolm Merlynin ja antaa valtasormuksen hänelle. Valinta on vaikea. Onko tappaminen koskaan oikein? Felicity yrittää tutustua rikolliseen isäänsä äitinsä varoituksista huolimatta. Takaumissa Oliver tunnustaa Taianalle, että tappoi Vladin.

14

Vaitiolovelvollisuus

Oliverin valmistautuminen vaaliväittelyyn häiriintyy, kun HIVE uhkaa räjäyttää rakennuksia kaupungissa. Myös Lance joutuu HIVEn tähtäimeen ja alkaa pelätä, että Donna Smoak on vaarassa hänen rinnallaan. Donna puolestaan valmistelee touhukkaasti Oliverin ja Felicityn kihlajaisjuhlia. Takaumissa saaren vangit pyytävät Oliveria tappamaan Conklinin.

15

Sieppaus

Damien Darkh kaappaa Oliverin William-pojan painostaakseen Oliveria luopumaan ehdokkuudestaan. Felicitylle on kova pala, että Oliverilla on poika, josta hän ei tiennyt. Ryhmä pyytää apuun Mari "Vixen" McCabea, jolla on eläinten energiaa kanavoivia taikavoimia. Thea epäilee, että Malcolmilla oli sormensa pelissä sieppauksessa. Takaumissa Reiterin suunnitelma on valmis toteutettavaksi, ja hän pakottaa Oliverin ja Taianan mukaansa.

16

Särkyneet sydämet

Carrie "Cupido" Cutter palaa Star Cityyn sydän särkyneenä ja alkaa teurastaa hääpareja. Oliver ja Felicity päättävät asettua syötiksi tosielämän erostaan huolimatta. Oikeus tekee päätöstä siitä, asetetaanko Damien Darhk syytteeseen, ja Laurel edustaa käsittelyssä syyttäjänvirastoa. Quentin Lance tarjoutuu vaarantamaan uransa todistamalla Darhkia vastaan. Takaumissa Reiter löytää etsimänsä ja uhkaa tappaa vangit välittömästi.

17

Toivon säde

"Mehiläiskuningatar" Brie Larvan iskee Palmer-yhtiöön ja uhkaa johtokunnan jäseniä. Felicity, Thea ja Donna jäävät ansaan, joten muiden on lähdettävä pelastusretkelle. Curtis ryhtyy kaivelemaan Nuolitiimin salaisuuksia, koska haluaa auttaa. Damien Darhk käy valtataistelua vankilassa. Takaumissa Reiter antaa näytöksen yliluonnollisista voimistaan.

18

Minuutti keskiyöhön

Ryhmä kuulee, että Malcolm Merlyn aikoo auttaa Darhkin pakoon vankilasta. Oliver alkaa epäillä, että Digglen veli on sittenkin vihollisen puolella. Ruvé Adams astuu virkaansa kaupunginjohtajana ja tarjoaa Laurelille ylennystä. Saamme mahdollista tietoa siitä, kuka makaa aiempien jaksojen haudassa. Takaumissa Oliver ja Taiana ryhtyvät toimiin vartijoiden ja Reiterin päihittämiseksi.

19

Kanarialinnun huuto

Ryhmän on vaikea hyväksyä Laurelin poismenoa. Varsinkin John potee syyllisyyttä, koska halusi uskoa Andyn muuttuneen. Lance ei usko kuoleman lopullisuuteen vaan pyytää Nyssaa tuomaan Laurelin takaisin. Tuore havainto Mustasta Kanarialinnusta Star Cityssä tuntuu tukevan ajatusta siitä, ettei Laurel olekaan kuollut. Takaumissa palataan Tommyn kuoleman jälkeiseen aikaan sarjan ensimmäiselle kaudelle.

20

Genesis

Oliver ja Felicity etsivät maagista ratkaisua Darhkin päihittämiseksi. Kostonhimoinen Diggle saa johtolangan Darhkin sijainnista ja päättää kohdata veljensä. Alex vie Thean lomalle, joka nopeasti muuttuu painajaismaiseksi. Jaksossa ei nähdä takaumia.

21

Monument Point

Ryhmä saa kauhukseen tietää, että Darhkin lopullinen suunnitelma on tuhota maailma ydiniskulla. Felicityn on pyydettävä apua isältään Noah Kuttlerilta. Thea on yhä jumissa Darhkin turvapaikassa maan alla. Takaumissa Oliver ja Taiana yrittävät viedä patsaan Reiterilta, mutta sen koskettaminen osoittautuu vaaralliseksi.

22

Tulvan uhrit

Oliver ja Diggle etsivät Theaa Tevat Noah'sta. Felicity, Curtis ja Noah yhdistävät voimansa Rubiconin pysäyttämiseksi. Myös ryhmän vanha tuttu, anarkisti Lonnie Machin on tunkeutunut HIVEn turvapaikkaan. Takaumissa Taiana kamppailee patsaan synkkiä taikavoimia vastaan.

23

Ristiriita

Damien Darhk taikavoimineen on pysäytettävä lopullisesti. Oliver saa apua yllättävältä taholta. Ryhmä on uusien alkujen äärellä. Myös saarella käydään viimeistä taistelua.
Episode Description

1

Legacy

After Laurel's death and the departures of both Diggle and Thea from Team Arrow, Oliver takes to the streets solo to protect Star City's citizens as the Green Arrow. With Felicity guiding him from the bunker, Oliver is forced to deal with a city that has become overrun with both criminals and a slew of new (and painfully inexperienced) vigilantes. Watching Oliver try to balance his jobs as both the mayor and also the protector of Star City, Felicity suggests he form a new team, but Oliver resists. However, when a deadly new criminal, Tobias Church, enters the picture, Oliver realizes the best thing for the city might be a new team of superheroes. Meanwhile, the flashbacks take us to Russia where Oliver faces off against the Bratva.

2

The Recruits

Oliver’s new recruits for Team Arrow are Curtis, Wild Dog and Evelyn Sharp. Unfortunately, the Green Arrow’s training methods prove to be too much for some of them to handle. Meanwhile, in the flashbacks, Oliver’s initiation into the Bratva continues.

3

A Matter of Trust

Now that Oliver has his new team, they are ready to hit the streets but Oliver doesn’t feel they are ready. Headstrong Wild Dog defies the Green Arrow’s orders and sets out on his own after a new drug dealer, Derek Sampson, who is terrorizing Star City. Sampson proves more powerful than Wild Dog and it is up to the Green Arrow to go head to head with Sampson to save his teammate.

4

Penance

Oliver and Lyla team up on a secret mission for Diggle. Felicity finds out and disapproves of the plan and opts to stay behind. When Tobias Church launches a deadly assault against the city, Felicity must decide if she wants to send the recruits out sans the Green Arrow.

5

Human Target

When Tobias Church captures and tortures one of Oliver's new recruits, Oliver must turn to an old friend, Christopher Chance AKA the Human Target, for help. Meanwhile, Felicity's worlds collide when Detective Malone joins the ACU.

6

So It Begins

Prometheus claims two more victims, and Oliver realizes that the killings are related to the people on his father's list. His recruits aren't happy to hear that Oliver used to be a serial killer. In the past, Oliver finally meets Kovar and may not live to regret it.

7

Vigilante

When the bodies of two criminals are dropped at SCPD, Oliver realizes there is a new Vigilante in Star City. The team is split about whether they should stop someone who is helping keep the city safe. Diggle is frustrated with his new situation and Thea fights for Lance who confesses a shocking secret. Meanwhile, in the flashbacks, Oliver finally sits down with Konstantin Kovar.

8

Invasion! (3)

Oliver wakes up to a life where he never got on The Queen’s Gambit. Robert and Moira Queen are alive and well. Laurel is his loving fiancée and their wedding is imminent. Everything seems perfect, but Oliver starts to notice small imperfections that make him question this new reality. Meanwhile, Felicity and the recruits take on a new threat with help from The Flash and Supergirl. Part 1 - Supergirl - S02E08 Part 2 - The Flash - S03E08 Part 3 - Arrow - S05E08 Part 4 - DC's Legends of Tomorrow - S02E07

9

What We Leave Behind

After Prometheus attacks Curtis, Oliver realizes Prometheus knows all of Team Arrow’s secret identities and is planning to come for them one by one. Felicity and Detective Malone discover a clue that links Prometheus to Oliver’s past.

10

Kuka olet?

Oliver toivottaa Laurelin tervetulleeksi tiimiin, mutta pian alkaakin vaikuttaa siltä, että kyse onkin kaksoisolennosta. Rene saa Curtisin kehittymään vahvuuksiinsa heikkouksien sijaan. Oliver lupaa toteuttaa aidon Laurelin toiveen.

11

Toisia tilaisuuksia

Tiimi etsii yhä korvaajaa Mustalle Kanarialinnulle, ja sellainen vaikuttaa löytyneen Hub Citystä, jonne Oliver lähtee naista etsimään. Tämä ei kuitenkaan innostu tiimin tarjouksesta. Adrian on saanut selville, että NSA kerää todisteita kenraali Walkeria vastaan, joten Felicity pääsee lempipuuhansa hakkeroinnin pariin.

12

Bratva

Tiimi saa selville, että Walker on lähtenyt Venäjälle asioimaan terroristien kanssa. Oliver lähtee paikan päälle pyytämään apua Anatolilta, joka asettaa ehdoksi sen, että Oliver osallistuisi tämän rikollisiin puuhiin. Oliver kieltäytyy aluksi, mutta pohtii vaihtoehtoja.

13

Aselait uusiksi

Aseistettu mies hyökkää kaupungintalolle ja haavoittaa useita. Felicity tunnistaa tekijän aseaktivistiksi, jonka perhe kuoli ammuskelussa. Oliver päättää puuttua asiaan pormestarina, ei yön sankarina. Aselaeille on pakko tehdä jotain.

13

Spectre of the Gun

14

Synninsyöjä

Oliver tapaa Prometheusin oletetun äidin, joka kieltäytyy olemasta avuksi. Pike taas saa selville, että Vihreä Nuoli tappoi Malonen. Todisteet on kuitenkin saatu hyvin epämääräisestä lähteestä. Susan väittää, että Oliver on Vihreä nuoli, mikä johtaa kyräilyyn ja riitoihin.

15

Kova kovaa vastaan

Oliver asetetaan virkasyytteeseen, ja Adrian ryhtyy hänen puolustusasianajajakseen. Kaupungissa riehunut oikeudenjakaja ottaa Oliverin kohteeseen, mutta kokee yllättävää vastustusta Prometheusin taholta. Prometheusin henkilöllisyys paljastuu.

16

Shakkimatti

Oliver tapaa Talian, joka kertoo yllättävän paljastuksen itsestään. Adrian paljastaa kidnapanneensa Williamsin, joka nääntyy nälkään, mikäli Oliver tekee Adrianille jotakin. Vihreä Nuoli rientää pelastusretkelle Adrianin talolle.

17

Murtuminen

Adrian jatkaa Oliverin kiduttamista tunnustuksen toivossa. Vasta Evelynin tappaminen saa kielenkannat löystymään. Näemme myös, miten Oliver päätti Venäjällä tuhota Kovarin lopullisesti.

18

Eri teille

Chasen murtama Oliver päättää luopua tiimistään. Oliver haluaa kostaa Chaselle, mutta onneksi Diggle puhuu järkeä. Felicity onnistuu saamaan käsiinsä rakeista videokuvaa, jossa Prometheus riisuu naamionsa. Oliver sen sijaan ei ole valmis palaamaan sankarin rooliin ihan heti.

19

Vaarallisia suhteita

Oliverin tiimi etsii kuumeisesti Chasea, joka on kadonnut jäljettömiin. Helix pyytää Felicityn apua vapauttaakseen vankina pidetyn hakkerin, jolla voisi olla keino löytää Chase. Oliver ei suostu ideaan, joten Felicity päätyy toimimaan omaa tiimiänsä vastaan.

20

Bunkkerin vangit

Chasen järjestämän räjähdyksen jälkeen Oliver ja Felicity jäävät vangiksi bunkkeriin eivätkä saa yhteyttä tiimiin. Curtis lähtee selvittämään tilannetta, kun Oliveria ei kuulu, ja pian alkaakin huima pelastusoperaatio. Oliver ja Felicity äityvät puhumaan menneestä suhteestaan.

21

Isien kunnia

Chasen nostamat syytteet hylätään ja rikollisia päästetään vapaaksi takuita vastaan. Oliver saa käsiinsä ruumiin, joka paljastuu Henry Goodwinin. Pian selviää, että Goodwinin tappoi Robert. Tiimi alkaa epäillä, että Chase ja Sampson aikovat sairastuttaa koko kaupungin aseluokan tuberkuloosilla.

22

Kateissa

Työkaverit järjestävät Oliverille syntymäpäiväjuhlat, mutta tiimin jäseniä alkaa kadota. Epäilykset kohdistuvat Chaseen, vaikka tämä istuu vankilassa. Oliver ei pysty pelastamaan ystäviään yksin ja saa apua yllättäviltä tahoilta.

23

Lian Yu

Oliver lähtee vapauttamaan panttivankeja Lian Yu -saarelta uusien tovereidensa avulla. Adrian Chase on kuitenkin koko ajan muutaman askeleen edellä, ja Oliverin tiimin tehtävä alkaa vaikuttaa mahdottomalta. Oliver ei kuitenkaan luovuta vaan aikoo taistella löytääkseen ystävänsä ja poikansa.
Episode Description

1

Fallout

The future of the team is left hanging in the balance after the emotional showdown between Oliver Queen and Adrian Chase. Now, the focus shifts to uncovering the fate of each and every member of Team Arrow. Could anyone have possibly survived an island-wide explosion, or has the book closed on them, as it has on Oliver's five-year flashback story?

2

Tribute

Oliver tries to balance being the mayor, the Green Arrow and a father to William. Anatoly returns to Star City with a deadly agenda.

3

Next of Kin

A rogue black ops team led by Onyx breaks into Kord Industries and steals something lethal. Oliver struggles to connect with William so he reaches out to a surprising source for help.

4

Reversal

Just as Oliver starts to get things in order, Black Siren launches another attack on the citizens of Star City.

5

Deathstroke Returns

Slade returns and asks Oliver for help in tracking down his son. When they learn Joe has been taken hostage by mercenaries, their mission to save him gets complicated by a terrible revelation that could shatter Slade's hopes of reunion forever. Meanwhile, Vigilante reappears in Star City.

6

Promises Kept

As Slade continues to uncover clues about his son’s last few years, Oliver makes a big decision. Meanwhile, the Green Arrow leads the team into battle against “The Dragon,” a villain who is stealing valuable tech in Star City.

7

Thanksgiving

Oliver celebrates Thanksgiving with his family but the happy moment is interrupted. Meanwhile, Black Siren returns to wreak havoc on the holiday.

8

Crisis on Earth-X (2)

Barry and Iris’s wedding brings the gang together, but things go awry when villains from Earth-X attack the ceremony. All of the superheroes band together with help from their super friends like Citizen Cold, The Ray, Felicity Smoak, Iris West and Alex Danvers to take on their most formidable villains yet. Earth’s mightiest heroes – Green Arrow, Supergirl, The Flash and White Canary – lead their teams into battle to save the world.

9

Irreconcilable Differences

10

Divided

11

We Fall