Arrow

Follow!

De Amerikaanse actieserie Arrow volgt Oliver Queen, een rijke playboy uit Starling City die na een schipbreuk vijf jaar heeft doorgebracht op een onbewoond eiland. Alle andere bemanningsleden vonden de dood, waaronder zijn vader en de zus van zijn voormalige vriendin. Nadat hij levend teruggevonden wordt, keert Oliver terug naar zijn geboorteplaats, waar hij voor zijn familie en vrienden verzwijgt wat er in de afgelopen jaren is gebeurd. Hij draagt een groot geheim met zich mee en dat drijft hem om zichzelf te trainen tot een onstuitbare vechtmachine. Gewapend met zijn pijl en boog gaat hij de strijd aan met criminaliteit en corruptie, zoals hij zijn vader heeft beloofd voordat hij stierf. Na een schipbreuk strandt miljardair Oliver Queen op een onbewoond eiland in de Pacific, waar hij slechts één doel heeft: overleven en op een dag terugkeren. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend terug gevonden wordt. Hij is echter niet meer de rijke playboy die hij was. Het eiland heeft hem veranderd en hij draagt een groot geheim met zich mee. Terug in Starling City speelt hij overdag zijn oude rol, maar ’s nachts is hij een gevaarlijke vechtmachine, die strijdt tegen corruptie en criminaliteit binnen de samenleving; de moderne Robin Hood. Hij heeft tot doel om de fouten van zijn familie recht te zetten en de stad weer te laten leven, zoals hij heeft beloofd aan zijn vader voordat hij stierf. Arrow De serie Arrow is gebaseerd op karakters uit stripboeken en grafisch vormgegeven verhalen. De regie is in handen van David Nutter (o.a. Supernatural en Game of Thrones). Greg Berlanti en Marc Guggenheim (Green Lantern) zijn verantwoordelijk voor het script. De rol van Oliver Queen wordt vertolkt door Stephen Amell (o.a. Private Practice) en Laurel Lance wordt gespeeld door Katie Cassidy (o.a. Gossip Girl en Supernatural). De serie is goed ontvangen in Amerika en is inmiddels genomineerd voor de ‘People’s Choice Award’ in de categorie ‘Favorite New TV Drama’.

Rated with 8.6/10 by 220 users
Episode Description

1

Year One

This one-hour special gives fans a chance to catch up on the incredible events that led billionaire Oliver Queen to secretly create the persona of Arrow. Five years after being lost at sea, Oliver returns to Starling City to carry out his father’s dying wish: take down the corrupt elite who have failed his city. The special follows Oliver as he delivers vigilante justice and discovers that the real threat to his city is far greater than he ever imagined. An exclusive first look at season two is included.

2

Blood Rush: Part One

3

Blood Rush: Part Two

4

Blood Rush: Part Three

Felicity helps Roy break into a high security medical lab.

5

Blood Rush: Part Four

6

Blood Rush: Part Five

Roy needs Felicity's help before the building goes into lock down.

7

Blood Rush: Part Six

Everything's easier when you have good friends.

8

Comic-Con Panel

8

Season 5 Comic-Con - First Look

Forced to rebuild, Oliver tries to make vigilantes into heroes on the new season of Arrow, premiering October 5 on The CW.

9

Arrow's Arrows: VFX

Episode Description

1

Pilot

Na een schipbreuk wordt miljardair Oliver Queen vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend terug gevonden wordt op een eiland in de Pacific. Hij keert terug naar zijn geboorteplaats om te strijden tegen criminaliteit en corruptie, gewapend met een pijl en boog.

2

Honor Thy Father

Een corrupte zakenman, Martin Somers, benadert een Chinese huurmoordenaar om Laurel te vermoorden. Ondertussen krijgt Oliver het aanbod om weer controle te krijgen over Queen Consolidated.

3

Lone Gunmen

Oliver komt erachter dat hij niet de enige is waar de politie naar op zoek is. Een moordenaar genaamd Deadshot heeft het voorzien op zakenmannen die zich bezig houden met energieprojecten. Olivers stiefvader Walter is ook bij deze projecten betrokken.

4

An Innocent Man

Oliver ontdekt dat een van de mannen op zijn lijst het gemunt heeft op een onschuldige man. Hij vraagt Laurel om hulp.

5

Damaged

Oliver zorgt ervoor dat hij gearresteerd wordt voor moord om te bewijzen dat hij niet tegen het rechtsysteem is. Zijn plan krijgt alleen een andere wending als hij moet liegen tegenover zijn vrienden en familie. Ondertussen komt Walter erachter dat Moira geheimen voor hem heeft en dat kan dodelijke gevolgen hebben.

6

Legacies

John Dingle stelt aan Oliver voor om achter een de bankovervallers aan te gaan die een officier hebben verwond tijdens een overval. Één van de overvallers blijkt een oude schoolvriend te zijn van Oliver. Ondertussen vraagt Tommy datingadvies aan Thea en Moira eist Oliver haar te vertellen waarom hij steeds verdwijnt.

7

Muse of Fire

Na een schipbreuk wordt miljardair Oliver Queen vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend terug gevonden wordt op een eiland in de Pacific. Hij keert terug naar zijn geboorteplaats om te strijden tegen criminaliteit en corruptie, gewapend met een pijl en boog.

8

Vendetta

Oliver en Helena groeien naar elkaar toe, Oliver traint haar om zijn bondgenoot te worden inclusief het schieten met pijl en boog. Diggle keurt het af dat Oliver zijn geheim met helena deelt omdat hij niet weet of ze te vertrouwen is maar Oliver weigert hierna te luisteren. Helena's zoektocht naar wraak blijkt niet te hanteren voor Oliver nadat ze het hoofd van de Triad ombrengt en de hell lostbreekt.

9

Year's End

Oliver ontdekt Moira en Thea gestopt zijn met het vieren van kerstmis nadat hij en zijn vader vermist waren. Vastbesloten om de verloren tijd in te halen en om weer een normale familie te worden besluit Oliver om kerstfeest voor de familie te organiseren. Ondertussen vraagt Tommy aan ​​Laurel om kerst met hem door te brengen, maar zij wijst erop dat Kerstmis ook de verjaardag van haar zus was en dat ze deze moet doorbrengen met haar vader .Tommy suggereert dat het veranderen van dingen wellicht de beste manier voor iedereen om het te verwerken, maar Laurel is er niet zeker van dat haar vader hier klaar voor is.

10

Burned

Oliver's is gekrenkt nadat hij in elkaar geslagen wordt door de Dark Archer en hij neemt een pauze van het zijn van "Arrow|" , wanneer Laurel Arrow om hulp vraagt bij het onderzoek naar een erdachte dood van een brandweerman, stemt hij met tegenzin in, zijn terughoudendheid tijdens gevechten kost hem bijna zijn leven. Ondertussen organiseert Tommy een benefiet avond voor de brandweerlieden en Thea probeert Moira te ontdoen van haar depressieve toestand.

11

Trust But Verify

De volgende persoon op de lijst is Diggle's oude commandant en mentor uit Afghanistan, Ted Gaynor. Oliver vermoedt dat hij verantwoordelijk is voor de recente geldtransport overvallen, maar Diggle verdedigt Ted en neemt een baan bij het beveiligingsbedrijf vab Ted om hem in de gaten te houden. Oliver besluit om in actie te komen tegen Ted, wat hem op gespannen voet met Diggle zet. Ondertussen, vermoedt Thea dat Moira ieen affaire heeft met Malcolm. Tommy en Laurel hebben een oncomfortabel diner met Malcolm.

12

Vertigo

Thea komt in de problemen met de politie als ze wordt betrapt op het gebruik de drug "Vertigo." Oliver denkt dat de enige manier om haar uit de gevangenis te houden is om de dealer "The Count" te vinden. Oliver vraagt McKenna Hall, een oude vlam en zeden-agent om hulp. Ondertussen bereid Laurel zich voor om Thea te verdedigen, en geeft Felicity, Oliver verontrustend nieuws over Moira.

13

Betrayal

Cyrus Vanch, een snode crimineel, die onlangs is vrijgelaten uit de gevangenis en is van plan om zijn positie als leider van de onderwereld. opnieuw veilig te stellen. Zijn eerste stap is het uitschakelen van zijn grootste tegenstander in de stad "Arrow". Ondertussen, laat Oliver zijn vaders notitieboek zien aan Moira en ondervraagt haar over de namen op de lijst. Thea is geïrriteerd als ze moet beginnen met haar stage bij het Advocaten kantoor van Laurel . Detective Lance maakt een dodelijke fout waardoor Laurel in beeld komt bij Vanch.

14

The Odyssey

Nadat Oliver wordt neergeschoten, wendt hij zich tot een verrassende persoon om hulp - Felicity. Diggle is verbijsterd als hij Felicity ziet binnenkomen door de voordeur van hun schuilplaats met een gewonde Oliver bij haar, Ze moeten samen werken om te proberen Oliver's leven te redden. Als Oliver zweeft tussen leven en dood, Heeft hij een flashback van een belangrijke gebeurtenis op het eiland - een gewaagde ontsnappingspoging met zijn nieuwe vriend Slade Wilson.

15

Dodger

Felicity vertelt Oliver dat hij alleen maar werkt en geen plezier maakt , waarna hij Detective McKenna op een date vraagt. Een juwelendief genaamd Dodger teistert Starling City en besteelt iemand die heel dicht bij Oliver staat . Ondertussen, terwijl ze samenwerkt met Laurel, wordt Thea haar portemonnee gestolen door een zeer snelle zakkenroller genaamd Roy Harper. Moira onderneemt stappen tegen Malcolm.

16

Dead to Rights

Oliver en Diggle ontdekken dat Deadshot nog in leven is en dat Malcom zijn volgende doelwit is Malcolm. Malcolm nodigt Tommy uit voor een bijeenkomst ter ere van Malcolm zijn werk voor Starling Stad, maar Tommy weigert deze bij te wonen. Oliver moedigt zijn vriend aan om de relatie met zijn vader te herstellen nu hij dat nog kan. Ondertussen, Oliver worstelt om een goede balans te vinden in zijn nieuwe relatie met McKenna en zijn taken als "Arrow"

17

The Huntress Returns

Met zijn nachtclub klaar om te openen en een nieuwe romance met McKenna, is Oliver net zo gelukkig zoals hij was met zijn terugkeer naar Starling City. Maar wanneer Oliver's ex, The Huntress, plotseling terug keert naar de stad, dreigt ze om alles en iedereen waar hij om geeft te vernietigen. Ondertussen, Laurel en haar vader worstelen met de terugkeer van Dinah Lance die beweert bewijs te hebben dat Sara nog in leven is . Thea regelt een baan bij Oliver's Club voor Roy Harper, maar hij is niet al te heeft moeit om zijn leven van misdaad te stoppen. Oliver en Tommy zijn blij ze waren in staat om Steve Aoki te laten draaien bij de opening van hun nieuwe nachtclub:" Verdant."

18

Salvation

Een boze inwoner van The Glades die zichzelf "The Savior" noemt begint aan een reeks van ontvoeringen en moorden om de mensen te straffen die hij verantwoordelijk acht voor het onrecht wat de bewoners is aangedaan. Om de daden meer aandacht te geven zendt hij deze moorden live online uit en beweerd dat hij wordt geïnspireerd door "Arrow" zijn daden. Oliver is diep geschokt door deze verklaringen en beloofd om "The Savior" te stoppen. Zijn klopjacht wordt verder geïntensiveerd nadat Thea in tranen bij hem komt om te vertellen dat Roy is ontvoerd. Laurel is verrast wanneer haar vader haar moeder begint te geloven die beweert dat Sara nog in leven is. Ondertussen Wil Malcom dat Moira de persoon vind die verantwoordelijk is voor de poging om hem te vermoorden

19

Unfinished Business

Wanneer een jonge vrouw om het leven komt na een feestje in Oliver's club "Verdant " worden Oliver en Tommy door Detective Lance en zijn nieuwe partner Detective Hilton geïnformeerd over het feit dat ze is overleden door een overdosis van de drug "vertigo" Oliver gaat onmiddellijk op bezoek bij de psychiatrische instelling waar "The Count" is opgesloten, maar ontdekt dat hij is niet in staat om drugs te gaan. Echter als hij ontsnapt en Starling City wordt overspoeld met nog meer "Vertigo" gerelateerd geweld, gaan Oliver en Diggle op een missie om hem op te sporen en te stoppen. Nadat Detective Lance belastend bewijs tegen hem ontdekt, gaat Tommy tot het uiterste om zijn naam te zuiveren, de gevolgen van mijn acties leiden hem op een onverwacht pad. In een flashback naar het eiland, herinnert Oliver de lessen van Slade en Shado

20

Home Invasion

"Deadshot" keert terug naar Starling Stad na vermoorden van een Amerikaanse ambassadeur en zes anderen in het buitenland. Door het bespioneren van ARGUS's klopjacht op de moordenaar, ontdekken Oliver, Diggle, en Felicity dat een ondercover operatie is opgezet om "Deadshot" levend gevangen te nemen. Diggle is echter vastbesloten om de moordenaar van zijn broer dood te zien, met of zonder Ollie's hulp. Ondertussen neemt Laurel drastische maatregelen om een jonge getuige beschermen, verergert de wrijving tussen Tommy en Oliver. en probeert Roy Harper van alles om zijn nieuwe held vinden,Door een flashback naar het eiland, herinnert Oliver zich hoe Shado hielp om hem stapsgewijs vertrouwd met een boog te krijgen en raakte het doel voor de eerste keer.

21

The Undertaking

Omdat Oliver het moeilijk vind om het goed te maken met Tommy en Diggle richt hij zich op het uitschakelen van de volgende naam op de lijst. Terwijl ze de laptop van een corrupte accountant ontdekt Felicity een transactie die Oliver zou kunnen helpen bij het opsporen van Walter. Om de aanwijzing na te lopen gokt Oliver erop om Felicity voor het eerst het veld in te sturen. In een flashback openbaart Malcom de pijnlijke details omtrent de moord op zijn vrouw aan Robbert Queen en Frank Chen en wat het voor invloed had op zijn plannen voor "The Glades" Tommy verbeisterd Laurel met de waarheid

22

Darkness on the Edge of Town

Met de "undertaking" enkele dagen verwijderd trekt Malcom zijn Zwarte kap weer op om een deal te sluiten met Seismoloog Dr Brion Markov en zijn team. Oliver en Moria vermaken een aantal verrassende en hoogst ongewenste bezoekers. confrontaties thuis en over Merlyn Global Group onthullen enkele duistere geheimen. Ondertussen zijn Roy en Thea nog steeds naar hun helpt. Laurel neemt een beslissing na Tommy's openbaring. In het flashback naar het eiland proberen Olivier, Slade en Shado om te voorkomen dat Fyers een passagiers vliegtuig uit de lucht schiet.

23

Sacrifice

Oliver en Diggle haasten zich om de Dark Archer te stoppen voordat hij zijn wraak kan nemen op The Glades., ze echter lopen in een wegversperring nadat Detective Lance Felicity op pakt voor verhoor. Tommy en Oliver's toch al lastige vriendschap neemt een rare wending als Oliver een bekentenis omtrent Laurel maakt . Na het horen van het gevaar voor The Glades, Haast Thea zich om Roy te vinden, Op het eiland, Oliver, Slade en Shado z gaan tot het uiterste wanneer Fyers zijn raketten "locked " op een Vol passagiersvliegtuig en deze neer wil schieten
Episode Description

1

City of Heroes

In de eerste aflevering van het seizoen verandert Oliver van Wreker in Held. Diggle en Felicity reizen naar het eiland Lian Yu op zoek naar Oliver, die Starling City verliet na de daar aangerichte verwoesting van De Onderneming. Nadat hij ervan overtuigd is terug naar huis te keren, komt Oliver erachter dat de situatie nog erger is dan hij zich had voorgesteld. Isabel Rochev (gastster SUMMER GLAU) wil Queen Consolidated overnemen, Thea weigert Moira in de gevangenis op te zoeken.

2

Identity

Als voor het ziekenhuis bestemde medische voorraden onderweg gestolen worden, raakt Oliver erom betrokken in een verhitte strijd met China White en haar nieuwe partner, de Bronze Tiger.

3

Broken Dolls

Als een gevaarlijke crimineel uit Lance's verleden (MICHAEL EKLUND) uit de cel ontsnapt, biedt Felicity zichzelf aan als lokaas zodat Arrow, Diggle en Lance hem kunnen vangen, maar het plan loopt mis.

4

Crucible

Als een illegale wapenhandelaar genaamd 'De Burgemeester' Sin ernstig verwondt, wil de Canary wraak.

5

League of Assassins

'The League of Assasins' zit achter Sara aan. Oliver is woedend als hij ontdekt dat Laurel zijn moeder zal vervolgen in de rechtszaal.

6

Keep Your Enemies Closer

A.R.G.U.S. werft Diggle om Lyla te redden. Ondertussen suggeert Moira's advocaat dat Thea moet stoppen met het daten van Roy, het tast namelijk Moira's verdediging aan.

7

State vs. Queen

Oliver is ongerust als een mysterieuze ziekte de hele stad treft, inclusief Diggle. Ondertussen vecht Moira voor haar leven in de rechtszaal.

8

The Scientist

Een schijnbaar onmogelijke overval op de 'Applied Sciences Division' van Queen Consolidated brengt Central City politiewetenschapper Barry Allen naar de stad. Onder verwijzing naar een soortgelijke zaak terug naar huis, biedt Barry zijn hulp aan Oliver en het team om te helpen met het onderzoek. Oliver vermoedt dat er meer is met Barry dan op het eerste zicht lijkt, maar hij is afgeleid door de gelijkenissen tussen de huidige zaak en iets dat gebeurd is op het eiland..

9

Three Ghosts

Na een gevecht met Cyrus Gold AKA de Acolyte, wordt Oliver gedrogeerd en voor dood achtergelaten. Vastbesloten om hem te genezen neemt Felicity maakt een riskante beslissing. De genezing veroorzaakt echter hallucinaties bij Oliver, deze dwingen hem om de confrontatie aan te gaan met zijn verleden.

10

Blast Radius

Shrapnel, een bommenlegger, heeft zijn zinnen gezet op Sebastian Blood. Ondertussen doet Laurel onderzoek naar de tante van Sebastian, die in een psychiatrische inrichting blijkt opgesloten te zitten.

11

Blind Spot

In deze aflevering heeft Oliver zijn twijfels over Laurel als ze wordt gearresteerd voor drugsbezit. Ondertussen test Roy zijn nieuwe skills, waardoor een man in het ziekenhuis belandt.

12

Tremors

Arrow biedt Roy aan om hem te trainen, zodat hij kan leren om zijn nieuwe superkracht te controleren. Roy is echter een opstandige student en weigert te luisteren, tenzij Arrow zijn ware identiteit onthult. Intussen is de 'Bronzen Tijger' ontsnapt uit de gevangenis en gaat op zoek naar een prototype van Malcolms aardbevingmachine.

13

Heir To The Demon

Het gaat niet goed met Laurel. Oliver en Lance proberen Sara ervan te overtuigen te blijven en af te spreken met Laurel en hun moeder, maar de League of Assassins wil Sara terug.

14

Time of Death

Felicity voelt zich buitengesloten wanneer Sara bij het team komt. Ze wil zichzelf bewijzen en gaat achter een dief aan die bekend staat als The Clock King.

15

The Promise

Oliver is geschokt wanneer hij ontdekt dat Slade in Starling City is. Op het eiland probeert Oliver het geheim van de dood van Shado te verbergen en de begint strijd.

16

Suicide Squad

Amanda Waller probeert Diggle aan te werven voor de Suicide Squad – waar ook Deadshot, Bronze Tiger en Shrapnel deel van uitmaken – maar Diggle twijfelt.

17

Birds of Prey

Als Frank Bertinelli wordt gearresteerd, duurt het niet lang voordat zijn dochter, The Huntress, terugkeert. Wanneer zij mensen gijzelt, waaronder Laurel, komt Sara, The Canary, in actie.

18

Deathstroke

Slade komt in actie tegen Oliver, en de gevolgen zijn enorm. Terwijl Oliver er alles aan doet om zijn familie te beschermen, probeert Isabel Queen Consolidated van hem te stelen.

19

The Man Under the Hood

Nadat de Mirakuru in Roy een onbeheerste woede ontketent die hij op de stad richt, realiseert Oliver zich dat Roy hier volledig van in de ban is, en dat hij hem moet proberen te stoppen.

20

Seeing Red

Na Roy's dodelijke gevecht met een politieagent, realiseert Oliver zich dat de Mirakuru volledige controle over hem heeft. Oliver zet alles op alles om een manier te vinden om hem te stoppen.

21

City of Blood

Nadat Slade dreigt om Oliver alles waar hij van houdt te ontnemen, besluit Oliver besluit zich over te geven om verder bloedvergieten te voorkomen - een optie die tot zijn dood leidt.

22

Streets of Fire

Slade's soldaten vallen de stad aan. Oliver roept zijn team bij elkaar en Felicity krijgt nieuws van S.T.A.R. Labs met alles veranderend nieuws. Thea komt tegenover Malcolm Merlyn te staan.

23

Unthinkable

In de finale van seizoen twee, moet Oliver besluiten of hij een held of een killer is nu Slade zijn plan ten uitvoer brengt om nog iemand uit Oliver's leven te vermoorden.
Episode Description

1

The Calm

Met historisch lage misdaadcijfers in Starling City probeert Oliver zich meer te richten op zijn privé leven en vraagt Felicity mee uit op een date. Daarnaast is Diggle vader geworden, Lance maakt promotie, sluit Laurel zich bij het team van Arrow aan en neemt Felicity een deeltijd baan bij een electronica winkel om rond te kunnen komen. Zakelijk gezien probeert Oliver uit alle macht zijn bedrijf, Queen Consolidated, weer in handen te krijgen. Hij neemt het hierbij op tegen de charmante Ray Palmer, die een waardig tegenstander blijkt te zijn.

2

Sara

Wanneer een nog onbekende boogschutter een zakenman doorboort met pijlen, doet Lance een beroep op de Arrow. Diggle gebruikt A.R.G.U.S. om de identiteit van de schutter te achterhalen. Wanneer het team zich op een dood spoor bevindt krijgen ze onverwachts hulp van Laurel. Ondertussen maakt Oliver zich druk om Thea die hij al lange tijd niet gesproken heeft. Hierdoor ziet Roy zich genoodzaakt om eerlijk te zijn over de reden van haar vertrek. In de terugblik zien we dat Oliver de opdracht krijgt voor zijn eerste huurmoord. Het doelwit is Tommy, zijn beste vriend!

3

Corto Maltese

Oliver vindt dat het hoog tijd is voor Thea om terug te komen naar Starling City. Hij vertrekt naar Corto Maltese, waar Felcity haar adres heeft kunnen achterhalen. Lyla vraagt of Diggle mee wil gaan met Oliver, aangezien een agent van A.R.G.U.S. , Mark Shaw, in Corto Maltese van de radar is verdwenen. Roy voelt zich verantwoordelijk voor het vertrek van Thea en sluit zich bij hun aan. Intussen ontmoet Laurel Ted Grant en past Felicity zich zo goed als ze kan aan in haar nieuwe functie.

4

The Magician

Nyssa is woedend om de moord op haar ex-geliefde Sara en sluit zich aan bij het team van Arrow om de dader, de ‘dark archer’ te vinden. Gezien het verleden tussen Nyssa en Sara houdt Laurel zich op de achtergrond. Ondertussen proberen Oliver en Roy hun relatie met Thea, die weer thuis is, te herstellen. Nyssa overlegt met haar vader, Ra’s al Ghul, wat ze met Oliver aanmoeten.

5

The Secret Origin of Felicity Smoak

Wanneer hackers Starling City in hun greep houden, moeten Oliver en Felicity tot het uiterste gaan om ze tegen te houden. Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg is voor Felicity komt haar moeder, Donna, ook nog eens onverwachts lang. Ondertussen heeft Ted zijn twijfels over de reden waarom Laurel wil leren vechten en koopt Thea een nieuw appartement van Malcom’s geld.

6

Guilty

Als er een lichaam wordt gevonden, vastgebonden in de Wildcat Gym, is Ted de hoofdverdachte. Oliver en Lauren maken ruzie over de betrokkenheid van Ted hierin, waarna de Arrow op onderzoek uitgaat. In een terugblik zien we Oliver die moeite heeft met het herinneren van doorslaggevende informatie betreffende “China White”. Masimo vraag Tatsu om Oliver zijn geheugen op te frissen. In starling City deelt Roy een geheim met Felicity.

7

Draw Back Your Bow

Oliver moet een seriemoordenares, Carrie Cutter, zien te stoppen die is geobsedeerd door de Arrow. Volgens haar is de Arrow haar enige ware liefde en ze is tot alles in staat om zijn aandacht te krijgen. Ray vraagt Felicity mee naar een zakelijke diner met een belangrijke klant. Ondertussen houdt Thea audities voor een nieuwe DJ bij de Verdant. Éen van de kandidaten is Chase, een bijdehante jongen waar ze direct mee in de clinch ligt.

8

The Brave and the Bold (2)

A crossover event that began on "The Flash" concludes with Oliver teaming with the Flash to stop a boomerang-wielding killer who plants five bombs in the city that are set to explode at the same time.

9

The Climb

Nyssa is terug in Starlin City met een boodschap van haar vader, Ra’s al Ghul. Oliver heeft 48 uur de tijd om Sara’s moordenaar te vinden. Wanneer hem dat niet lukt zal de League of Assassins wraak nemen op de inwoners van Starling City. Laurel krijgt onverwachts bezoek van haar moeder die kerst komt vieren. Ondertussen probeert Ray om de relatie tussen hem en Felicity te verbeteren en gaat Oliver op pad om Ra’s al Ghul te spreken.

10

Left Behind

In the aftermath of Oliver’s fight with Ra’s al Ghul, Diggle and Arsenal continue to protect the city in the Arrow’s absence. However, after three days without hearing from Oliver, they begin to fear the worst may have happened to their friend. Felicity refuses to believe that Oliver could be dead until Merlyn pays the team a surprise visit. Thea suspects there is something more behind Oliver’s disappearance and asks Merlyn for a favor. Meanwhile, Ray tests a part of his new suit and Laurel takes up the mantle of the Black Canary.

11

Midnight City

Arsenal and Diggle confront Laurel about trying to step into her sister’s shoes and warn her to stop before she gets herself killed. However, when Brick kidnaps the city’s Aldermen and threatens to kill them all unless the police evacuate The Glades, it’s all suits on deck. Meanwhile, Ray steps in to help Lance and the police force fight Brick, showing Felicity a new side of her boss. Malcom tells Thea that Ra’s al Ghul is after him and his family and they must leave town immediately.

12

Uprising

Still operating without Oliver and desperate to stop Brick, Team Arrow is forced to consider Malcolm’s offer to help shut Brick down as Malcolm has a personal score to settle with the felon. Roy and Laurel point out that the team could use some help to save the innocents of The Glades, but Felicity is adamantly against it. They look to Diggle to make the final decision. Meanwhile, the flashbacks chronicle Malcolm’s descent from kind-hearted father and husband to cold-blooded killer after the murder of his wife.

13

Canaries

Oliver is thrown by the changes within Team Arrow. He’s used to calling the shots but sees that the team has evolved in his absence and tensions quickly escalate in the lair. Oliver is furious that Laurel has been going out as the Black Canary and tells her to stop risking her life, but when Vertigo hits the streets again, Laurel goes against Oliver’s wishes and tracks down Vertigo who hits her with a full dose of the drug. Laurel’s biggest fears revolve around her sister Sara so the Vertigo causes her to hallucinate an epic fight between Canary and Black Canary. Meanwhile, Chase surprises Thea, and Roy warns Thea to stay away from Malcolm.

14

The Return

Malcolm puts Oliver and Thea in a dangerous situation that lands them on Lian Yu with Oliver’s former enemy, Deathstroke. A flashback reveals when Oliver and Maseo returned to Starling City to retrieve the Omega bio weapon, and despite being under strict orders from Amanda Waller not to reveal himself to anyone, Oliver looks in on his family, Laurel and Tommy.

15

Nanda Parbat

Malcolm is captured by Ra’s al Ghul and taken to Nanda Parbat. Because of his love for Thea, Oliver considers saving Merlyn. Ray is obsessed with finishing his Atom suit so he can save the city but Felicity fears he is heading down the same path as Oliver and tries to pull him out of the lab.

16

The Offer

Still weighed down by his last meeting with Ra's al Ghul, Oliver returns home to find a new villain and his crew has started terrorizing Starling City - Michael Amar AKA Murmur a man whose mouth has been sewn shut. Meanwhile, Laurel and Nyssa bond over their issues with their fathers and Nyssa makes Laurel an offer. Thea is forced to come to terms with her father after Oliver brings Malcom to the loft to recover, and Lance shuts out both Laurel and the Arrow.

17

Suicidal Tendencies

It's celebration time as Diggle and Lyla get married. However, Deadshot interrupts their honeymoon, and tells them the Suicide Squad has been given a new mission - rescue United States Senator Joseph Cray from a hostage situation in the Republic of Kasnia. Amanda Waller breaks down the mission and introduces them to the newest member of the Suicide Squad, Cupid. Meanwhile, Oliver learns about Ray's new Atom costume and the two have a heated stand-off. Felicity and Ray hit a rough patch.

18

Public Enemy

During an attack on the mayor's office, Ray is critically injured. Felicity is pleasantly surprised when her mother, Donna Smoak, shows up at the hospital to offer her support. With the SCPD out in full force looking for the assailant, Oliver and his team work hard to stay one step ahead of the police to find the man responsible. However, things come to a head when Ra's al Ghul kidnaps Captain Lance.

19

Broken Arrow

Lance continues his mission to take down the Arrow so Felicity orders Oliver to keep a low profile. However, when a meta-human named Jake Simmons, who kills people with blasts of energy and plasma, starts terrorizing Starling City, Oliver is forced to ask Ray for help. The unlikely duo is forced to team up to save the city.

20

The Fallen

Ra’s al Ghul finally makes Oliver an offer he can’t refuse. The team joins Oliver on his journey to Nanda Parbat where a heartbroken Felicity decides to take matters into her own hands.

21

Al Sah-Him

Oliver goes through a rigorous transformation. The League of Assassins sets their sights on Nyssa, who is back in Starling City training Laurel. When Nyssa realizes they are coming, she arms up to face them alone but Laurel asks Felicity and Diggle to help protect her new friend.

22

This Is Your Sword

Oliver/Al Sah-him finishes his training and is left with two final tasks to become the next Ra's al Ghul. Ra's threatens Nyssa and delivers some shocking news. Meanwhile, Malcolm makes a surprising offer to Team Arrow and Thea goes to see Roy.

23

My Name Is Oliver Queen

Everyone's lives are in danger as Ra's al Ghul puts forth his final plan. Oliver/Al Sah-him must decide if he's strong enough to take on this new role and what it will mean for everyone on Team Arrow, and his soul.
Episode Description

1

Green Arrow

Oliver and Felicity’s blissful getaway is cut short when Thea and Laurel pay them a visit and tell Oliver they need his help back in Star City. The city has been attacked by “Ghosts,” assassins led by a dangerous man named Damien Darhk. However, when Oliver returns, Diggle makes it very clear that he doesn’t want Oliver on the team.

2

The Candidate

When an old family friend, Jessica Danforth, tells Oliver and Thea that she is going to run for mayor, both Queens are concerned considering the last three mayors have been murdered. Despite their protests, Jessica makes her announcement so the Green Arrow and Speedy vow to protect her. Meanwhile, Thea begins to exhibit effects from the Lazarus Pit. In addition, Felicity is faced with a tough business decision and looks to one of her employees, Curtis Holt, for help.

3

Restoration

The growing tension between Oliver and Diggle puts both their lives at risk when they go after Damien Darhk and a H.I.V.E. deployed meta-human. Meanwhile, Laurel talks Thea into returning to Nanda Parbat to ask her father to put Sara into the Lazarus Pit. However, Laurel is surprised when Nyssa refuses to do it.

4

Beyond Redemption

Laurel must deal with the repercussions of taking Sara to Nanda Parbat. Meanwhile, Oliver asks Captain Lance for a favor and while he's not surprised at the response, he is surprised at what he finds out next.

5

Haunted

When things take a turn for the worse with Sara, Oliver calls in a favor from an old friend who deals in the mystical, John Constantine.

6

Lost Souls

Felicity is frantic when she learns that Ray is alive and being held by Damien Darhk. Felicity's guilt over not finding Ray sooner causes tension between her and Oliver. Meanwhile, Sara joins Laurel, Thea, and the team on a rescue mission for Ray. However, the effects of the Lazarus Pit take over and threaten to jeopardize the entire operation. Donna Smoak returns to Star City.

7

Brotherhood

Team Green Arrow's ongoing battle with Damien Darhk is complicated by a shocking revelation. Thea's bloodlust returns and she loses control in front of Alex.

8

Legends of Yesterday (2)

Oliver and Barry Allen take Kendra Saunders and Carter Hall to a remote location to keep them hidden from Vandal Savage while they figure out how to defeat him. Malcolm arranges a meeting between Vandal, Green Arrow and The Flash that doesn’t go as planned. Meanwhile, Felicity, Thea, Diggle and Laurel work with Team Flash to come up with a weapon powerful enough to destroy Vandal Savage. This cross-over episode began on The Flash's season 2 “Legends of Today” episode.

9

Dark Waters

After the city is attacked again, Oliver makes a bold move against HIVE. Malcolm checks in on Thea and leaves her with a warning. Things take a horrible turn when Damien Darhk retaliates in a brutal manner at Oliver’s mayoral holiday party.

10

Blood Debts

Oliver must deal with the devastating consequences of Darhk’s last attack. Seeking revenge, Oliver goes on a brutal manhunt looking for Dahrk.

11

A.W.O.L.

Diggle must learn to trust his brother Andy when an enemy of their wartime past, an agent of the criminal organization Shadowspire, pays a visit to Star City. However, Diggle learns more than he bargained for about their shared time at war. Meanwhile, Oliver has to learn a whole new way of life.

12

Unchained

The team faces off against a formidable villain nicknamed The Calculator. Meanwhile, Nyssa makes her move and Roy Harper returns to Star City.

13

Sins of the Father

Oliver receives an offer from Nyssa that is hard to refuse. Meanwhile, Thea continues to battle the blood lust, Malcolm steps in to help his daughter, and Laurel has a heart to heart talk with Nyssa.

14

Code of Silence

Oliver and team uncover HIVE's plan to take out Team Arrow once and for all. With HIVE's next attack imminent, Lance wonders if Donna is safer without him in her life. Meanwhile, with the wedding fast approaching, Oliver begins to feel guilty that he hasn't told Felicity about his son.

15

Taken

Oliver realizes he needs help battling Darhk so he calls in an old friend – Vixen. Using her magical ability to summon animal powers, Vixen gets a lock on Darhk's location and the team goes to war. Meanwhile, Thea has a heart-to-heart talk with Malcolm.

16

Broken Hearts

A heartbroken Cupid returns to Star City with one goal - to destroy anyone in love. The team learns she's killing couples on their wedding day so Oliver and Felicity decide to pose as bait.

17

Beacon of Hope

Brie Larvan breaks out of jail and turns up at Palmer Tech threatening to kill everyone unless she gets the bio-chip that is implanted in Felicity’s spine. When Oliver realizes that Felicity, Thea and Donna are trapped in Palmer Tech with everyone else, he looks to a surprising ally to help Team Arrow save the day.

18

Eleven-Fifty-Nine

Oliver and Diggle learn that Merlyn is going to try to break Darhk out of prison. Meanwhile, Laurel gets a surprising offer.

19

Canary Cry

Oliver and the team struggle to come to terms with Laurel’s death, especially Diggle who is overwhelmed with guilt for choosing to believe Andy had changed. Meanwhile, Lance refuses to believe his daughter is really gone and asks Nyssa to help bring her back. A recent Black Canary sighting in Star City only seems to prove his theory that Laurel isn’t actually dead.

20

Genesis

As Oliver and Felicity look for a magical solution to defeat Darhk, a vengeance-driven Diggle gets a lead on Andy’s whereabouts and heads off to confront his brother. Meanwhile, Alex takes Thea on a vacation that quickly turns into a nightmare.

21

Monument Point

When Team Arrow learns what Damien Darhk's next move is Felicity realizes she needs to ask her father, Noah Kuttler, for help. Noah and Oliver have a heart to heart talk that leaves Oliver rattled.

22

Lost in the Flood

Oliver and Diggle race to rescue Thea, while Felicity, Curtis and Noah join together to stop Darhk.

23

Schism

Oliver teams up with a surprising force in an attempt to stop Damien Darhk and his magic once and for all.
Episode Description

1

Legacy

After Laurel's death and the departures of both Diggle and Thea from Team Arrow, Oliver takes to the streets solo to protect Star City's citizens as the Green Arrow. With Felicity guiding him from the bunker, Oliver is forced to deal with a city that has become overrun with both criminals and a slew of new (and painfully inexperienced) vigilantes. Watching Oliver try to balance his jobs as both the mayor and also the protector of Star City, Felicity suggests he form a new team, but Oliver resists. However, when a deadly new criminal, Tobias Church, enters the picture, Oliver realizes the best thing for the city might be a new team of superheroes. Meanwhile, the flashbacks take us to Russia where Oliver faces off against the Bratva.

2

The Recruits

Oliver’s new recruits for Team Arrow are Curtis, Wild Dog and Evelyn Sharp. Unfortunately, the Green Arrow’s training methods prove to be too much for some of them to handle. Meanwhile, in the flashbacks, Oliver’s initiation into the Bratva continues.

3

A Matter of Trust

Now that Oliver has his new team, they are ready to hit the streets but Oliver doesn’t feel they are ready. Headstrong Wild Dog defies the Green Arrow’s orders and sets out on his own after a new drug dealer, Derek Sampson, who is terrorizing Star City. Sampson proves more powerful than Wild Dog and it is up to the Green Arrow to go head to head with Sampson to save his teammate.

4

Penance

Oliver and Lyla team up on a secret mission for Diggle. Felicity finds out and disapproves of the plan and opts to stay behind. When Tobias Church launches a deadly assault against the city, Felicity must decide if she wants to send the recruits out sans the Green Arrow.

5

Human Target

When Tobias Church captures and tortures one of Oliver's new recruits, Oliver must turn to an old friend, Christopher Chance AKA the Human Target, for help. Meanwhile, Felicity's worlds collide when Detective Malone joins the ACU.

6

So It Begins

Prometheus claims two more victims, and Oliver realizes that the killings are related to the people on his father's list. His recruits aren't happy to hear that Oliver used to be a serial killer. In the past, Oliver finally meets Kovar and may not live to regret it.

7

Vigilante

When the bodies of two criminals are dropped at SCPD, Oliver realizes there is a new Vigilante in Star City. The team is split about whether they should stop someone who is helping keep the city safe. Diggle is frustrated with his new situation and Thea fights for Lance who confesses a shocking secret. Meanwhile, in the flashbacks, Oliver finally sits down with Konstantin Kovar.

8

Invasion! (3)

Oliver wakes up to a life where he never got on The Queen’s Gambit. Robert and Moira Queen are alive and well. Laurel is his loving fiancée and their wedding is imminent. Everything seems perfect, but Oliver starts to notice small imperfections that make him question this new reality. Meanwhile, Felicity and the recruits take on a new threat with help from The Flash and Supergirl. Part 1 - Supergirl - S02E08 Part 2 - The Flash - S03E08 Part 3 - Arrow - S05E08 Part 4 - DC's Legends of Tomorrow - S02E07

9

What We Leave Behind

After Prometheus attacks Curtis, Oliver realizes Prometheus knows all of Team Arrow’s secret identities and is planning to come for them one by one. Felicity and Detective Malone discover a clue that links Prometheus to Oliver’s past.

10

Who Are You?

Worried that Prometheus is right and he is truly a killer at heart, Oliver looks for any ray of hope and finds it in what seems to be the miraculous return of Laurel Lance. However, Felicity, still reeling from Detective Malone’s murder, is bent on revenge – she wants to stop Prometheus at any cost. While in prison, Diggle fights for his life.

11

Second Chances

In his quest to take down Kovar, Oliver gets help from a surprising source – Talia al Ghul. However, when she reveals what she wants from him in exchange, Oliver isn’t sure he can accept her help. Felicity attempts to hack the NSA to help free Diggle but when her online efforts are flagged, she faces off against an unknown adversary. Meanwhile, Curtis tells the team about a female vigilante, Tina Boland, he uncovered online who has been wreaking havoc all over the country.

12

Bratva

A mission takes Oliver, Felicity and team to Russia where they meet up with Oliver’s old friend, Anatoly. Meanwhile, fresh out of rehab, Lance returns to the mayor’s office ready to get back to work. However, when Susan asks for an interview with Lance to discuss his addiction, he balks and it’s up to Rene to help keep things on track.

13

Spectre of the Gun

A traumatic attack on City Hall triggers painful memories for Rene about his family. Flashbacks reveal how Rene went from simple family man to a hero named Wild Dog. Meanwhile, Oliver must deal with the perpetrator behind the attack and realizes the best way to do so is as Mayor Queen instead of the Green Arrow. Tensions run high in the Arrow bunker.

14

The Sin-Eater

China White, Cupid and Liza Warner break out of Iron Heights and head to Star City for revenge. Oliver tries to bring in the newly formed girl gang but the ACU intervenes mid-fight. To his surprise, they are there to arrest the Green Arrow for the murder of Detective Malone. Meanwhile, Lance feels responsible for the prison break after Warner tells him she heard about him working with Damien Darhk.

15

Fighting Fire with Fire

Oliver faces his biggest challenge yet as mayor. Felicity continues down her dark path with Helix. After Vigilante attacks Oliver while he’s acting as the mayor, Diggle leads the team in a mission to stop Vigilante once and for all.

16

Checkmate

Oliver gets closer to the truth about Prometheus. Meanwhile, Helix refuses to continue helping Felicity until she does a favor for them.

17

Kapiushon

Prometheus goes to great lengths to break Oliver. Meanwhile, in the flashbacks, Anatoly becomes worried about Oliver’s increasingly violent tendencies, which come to a head in a brutal confrontation.

18

Disbanded

Diggle and Felicity are shocked by Oliver’s decision to call on the Bratva to help take down Prometheus. Concerned the Bratva may overstep, Diggle has a hard conversation with Oliver about what happens if things go south. Meanwhile, Felicity learns something shocking at Helix.

19

Dangerous Liaisons

Oliver, Team Arrow, ARGUS and the SCPD kick off a citywide manhunt for Adrian Chase. Helix tells Felicity they have a way to find Chase but they will need something big, and illegal, from her in return.

20

Underneath

Things get intense when Oliver and Felicity are trapped in the bunker together. Meanwhile, Lyla and Diggle deal with their marital issues.

21

Honor Thy Fathers

Oliver returns to the mayor’s office and faces one of his most pressing issues yet – the forced release of dozens of violent criminals prosecuted by Adrian Chase. Meanwhile, a crate is delivered to Oliver’s office containing a mysterious corpse encased in concrete.

22

Missing

Black Siren returns to help Chase. Felicity organizes a birthday party for Oliver while Lance is furious after Rene misses the custody hearing for his daughter.

23

Lian Yu

The battle between Oliver and Adrian Chase culminates in a final epic battle on Lian Yu. After recent events, Oliver decides to recruit a group of unlikely allies — Slade, Nyssa, Merlyn, and Digger Harkness — to defeat Chase. However, Chase has his own army – Black Siren, Evelyn Sharp, and Talia al Ghul.
Episode Description

1

Fallout

The future of the team is left hanging in the balance after the emotional showdown between Oliver Queen and Adrian Chase. Now, the focus shifts to uncovering the fate of each and every member of Team Arrow. Could anyone have possibly survived an island-wide explosion, or has the book closed on them, as it has on Oliver's five-year flashback story?

2

Tribute

Oliver tries to balance being the mayor, the Green Arrow and a father to William. Anatoly returns to Star City with a deadly agenda.

3

Next of Kin

A rogue black ops team led by Onyx breaks into Kord Industries and steals something lethal. Oliver struggles to connect with William so he reaches out to a surprising source for help.

4

Reversal

Just as Oliver starts to get things in order, Black Siren launches another attack on the citizens of Star City.

5

Deathstroke Returns

Slade returns and asks Oliver for help in tracking down his son. When they learn Joe has been taken hostage by mercenaries, their mission to save him gets complicated by a terrible revelation that could shatter Slade's hopes of reunion forever. Meanwhile, Vigilante reappears in Star City.

6

Promises Kept

As Slade continues to uncover clues about his son’s last few years, Oliver makes a big decision. Meanwhile, the Green Arrow leads the team into battle against “The Dragon,” a villain who is stealing valuable tech in Star City.

7

Thanksgiving

Oliver celebrates Thanksgiving with his family but the happy moment is interrupted. Meanwhile, Black Siren returns to wreak havoc on the holiday.

8

Crisis on Earth-X (2)

Barry and Iris’s wedding brings the gang together, but things go awry when villains from Earth-X attack the ceremony. All of the superheroes band together with help from their super friends like Citizen Cold, The Ray, Felicity Smoak, Iris West and Alex Danvers to take on their most formidable villains yet. Earth’s mightiest heroes – Green Arrow, Supergirl, The Flash and White Canary – lead their teams into battle to save the world.

9

Irreconcilable Differences

10

Divided

11

We Fall